Hirdetés

tegla.lap.hu / Kandallók, grillezők

Kandallók, grillezők

Cserépkályha, kemence, kandalló, kerti konyha építése garanciával

Kandalló tervezés, kivitelezés és kandallótisztító szettek

Akciós kandalló webáruház.

Liksay Péter Kemenceépítő és Fafaragó

Tégla- és cserépkályhák

KANDALLÓ TERVEZÉS - KANDALLÓ ÉPÍTÉS - KANDALLÓ TŰZTEREK - EGYEDI KANDALLÓK

A mázas és vakolható kályhacsempékből, vagy a nagyobb méretű kandalló idomokból hagyományos légfűtéses vagy vízteres kandalló betétek beépítésével egyedi, és gazdaságosan működő tüzelőberendezések építhetők.Formaparkunk kialakítását a mai kor igényeinek f

A cserépkályha sajátos megjelenésével szó legjobb értelmében "eluralja" a szobát, ahol felhúzták. Az égő parázs csattogása, illata, az összeroskadó zsarátnok halk nesze a békesség és biztonság érzetét kelti bennünk életre a hideg téli ájszakák alatt. Egy gyönyörű és jól működő egyedi cserépkályha minden családi otthon lelke,központja. A belőle sugárzó kellemes hő pedig lassan terjed tova az egész

Fatüzelésű kandalló és kályha, biokandalló, légfűtéses kandalló, vízfűtéses kandalló, kandalló etét, Lechma, radeco, prity, prity kandalló, füstcső, tüzikészlet, vízteres kandalló, központi fűtéses kandalló, zárt illetve nyitott rendszerre köthető. Országos kiszállítással a legjobb áron. Kérdése esetén hívja ügyfélszolgálatunkat!

Ha kandallót vagy cserépkályhát építtet be otthonába, akkor nem csak egyedi stílust és belsőt tud kölcsönözni a helyiségnek, de jelentősen csökkentheti fűtési kiadásait is. A Biró Csempe csak a saját maga által tervezett és kivitelezett kályhacsempék felhasználásával dolgozik, ezzel biztosítva teljesen egyedi megjelenést.

Vállalom korszerű fűtőberendezésekkel kialakított rusztikus, eklektikus, skandináv és modern stílusú kandallók tervezését, komplett kivitelezését. Célom, hogy kedvező áron kínáljak jó minőségű tűztereket és kandalló burkolatokat egyéni elképzelések alapján, vagy típusból választva. Megvalósuló kandallója használatához és a pattogó tűz látványához sok örömet kívánok!

Herczeg Zoltán vagyok. Cserépkályhák, kandallók, kemencék, téglakályhák, valamint hordozható cserépkályhák építésével, átrakásával, átépítésével, tisztításával és javításával foglalkozom. Vállalom kültéri bográcsozók, kemencék építését is. Kérem böngéssze át honlapomat, ahol számos hasznos információ található.

Cégünk a Móró Kandalló Kft. már 20 éves múltra tekint vissza. Fő tevékenységünk a kandalló,sütős kandalló, mészkő kandallóburkolat, kemence, füstdob, antikolt fapárkány kivitelézése különböző színben és formában. Továbbá foglalkozunk még cserépkályha,csempekandalló kivitelézésével. Tagja vagyunk a MACSOI-nak és már az előd szervezetében is tevékenykedtünk. Munkáinkban a minőséget, képviseljük.

Tűztér, kandalló burkolatok, hődob – Magyar kandallóbetétek a Technicaltól! Kínálatunkban sokféle vízteres kandallóbetét, öntvény, öntöttvas tűztér, elektromos tűztér, folytonégő kandallóbetét, füstcső hődob megtalálható. További információt oldalunkon talál. A kandallógyártásban szerzett 20 év tapasztalatunk, az 5, valamint 7 év garanciás tűztereink kiváló minőséget garantálnak.

Meghatározás:

Tégla, ebből épül a ház és még néhány felépítmény, amit az ember a kertjében tud felhúzni. Azonban nem mindegy, hogy mihez, milyen téglát vásárolunk és honnan hozatjuk. Azért jött létre ez az oldal, hogy a lehető legszélesebb skáláját mutassa be a téglának és beszállítóinak és így megkönnyítse az ön választását. Kellemes böngészést és építkezést kívánok!

Tégla, ebből épül a ház és még néhány felépítmény, amit az ember a kertjében tud felhúzni. Azonban nem mindegy, hogy mihez, milyen téglát vásárolunk és honnan hozatjuk. Azért jött létre ez az oldal, hogy a lehető legszélesebb skáláját mutassa be a téglának és beszállítóinak és így megkönnyítse az ön választását. Kellemes böngészést és építkezést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kandallók, grillezők
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés